Vi söker nu ytterligare fem produktdataadministratörer till vårt moderna kontor i centrala Växjö.

Arbetet innefattar att med hjälp av våra webbaserade verktyg granska produkter från olika e-handelswebbplatser för att se till att de har rätt kategori och specifikationer, och därmed träna våra AI-system att bli bättre.

Du bör vara snabb på datorarbete, skriva och söka på nätet, samt gilla att sortera och skapa ordning och reda. Du behöver också ha en bred förståelse för konsumentprodukter och deras användning för att snabbt avgöra var en produkt ska placeras. Gärna även att du har ett specialintresse inom någon produktkategori såsom t ex Mode & Skönhet, Hemelektronik & Data, Verktyg & Maskiner, Fordon & Motor, Sport & Fritid etc.

Då arbetet även innefattar att skapa svenska och engelska ord som saknas i vår orddatabas är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.

Behovsanställning med provisionsbaserad lön under minst 4-6 månader och kan därefter förlängas. Mållönen är ca 21.000-24.000 per månad vid heltid.

Till en början sker arbetet på plats på vårt kontor men kan senare när man är varm i kläderna kan det även kombineras med hemarbete.

Skicka din ansökan till career@shopit.se.